bloggen schrijven

Door te bloggen bereik je mensen met interesse in het onderwerp van je artikelen. Maar je zult niet zomaar teksten moeten gaan schrijven omdat er dan content ontstaat!

Het is voor vindbaarheid en betrokkenheid belangrijk dat er voor het schrijven van blogs een duidelijke strategie is. Zo zal de inhoud moeten voldoen aan gestelde doelen in het inbound marketing plan voor content. Waarom schrijven we een bepaalde tekst? Voor wie is het bedoeld en waar past dit in de kopersreis?

Het ontwikkelen van buyer persona's doen we natuurlijk niet voor niets. Zo weten we bij ieder artikel een doelstelling te benoemen zoals: het artikel wordt geschreven voor deze specifieke persona die aan het oriƫnteren is voor een oplossing, maar nog niet bereid is te kopen op dit moment.

Door het waarom altijd mee te nemen zullen we een behulpzame boodschap brengen. Dit brengt het bedrijf en de bezoeker een stap dichter bij elkaar. Met content upgrades binnen de context van het blogartikel zetten we bezoekers om in leads.